To lose track of time

varför känns det så hotfullt? Att vakna och inte veta om det är morgon eller kväll, att inte veta om det är lördag eller söndag? När man är ledig spelar det ju egentligen ingen roll vad det är för dag eller timme, man kan sova när man är trött och äta när man är hungrig. Undrar hur det skulle vara om vi alla slängde klockorna och kalendrarna? Känns den tanken hotfull?

Michael Jackson är död. De visade ett program om honom i går, det handlade om hans karriär, ingenting om hans privatliv. De intervjuade hans mamma och hennes ögon var så ledsna, hon såg besegrad ut. Men hon hade kanske en dålig dag. Han var verkligen ett fenomen, och det från början, kanske inte ämnad för den här världen. En del av oss har så svårt att passa in, att få det att stämma. Vi provar rollen "människa" men den skorrar hela tiden falskt. Kanske för att kostymen inte passar.

I går blev det lite fart på marsvinen och Alice blev alldeles till sig. Hon är mycket förbryllad över vad jag släpat hem,  men det är bara att anpassa sig! De är söta, men livrädda. Hoppas det går över...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0