isbana i Stadsparken


Kom Alice!


skata i träd


söndag igen

tänka sig.

Her hands were all over him
but her thoughts were elsewhere

Drömde om marsvin igen. Lea hade fått fyra ungar som jag missat(!) och två av dem mådde verkligen inte bra. Så tappade jag bort mina glasögon och kunde inte hitta dem igen. Nu MÅSTE jag skaffa nya, tänkte jag.

i dag

har jag varit ute och fotat, framförallt en massa snö, ni kommer att få se!

ny bild på Alice


inte lätt vara gräsand...


istapp!


snöhög vid mitt hus


söndag

seg dag, kanske för att jag gjorde så mycket i går. Alice vill leka och jag vill sitta vid datorn...Men i går gick vi en tvåtimmarspromenad så det gör vi kanske i dag med. Kasper ropar högt, han har en stark röst för att vara så liten. Jag börjar fundeerar på vidare uppfödning, men det leder till många burar...jag bor för litet.

Kameran riktad mot solen


Min gata i går - när solen sken


Lucia


Kasper och Baltzar

har nu fått flytta hemifrån, dvs ca en halv meter, till en egen bur. de är upprörda, men de vänjer sig nog, som så många marsvinshannar fått göra före dem.

etuna är vackert ibland


runa på runa


ny länk

om hur vi ska ställa om samhället, gå och läs (på svenska).

en familj ute och går (före jul)


här var det kallt


det är vinter


i går

krånglade datorn och jag orkade inte bråka, så ni får bilderna i dag.

lördagen

har tillbringats med en barndomskompis, så inlägget blir kort, men ni ska få några bilder.

Lea och Lucia (visst är de lika?)


Så fort jag ska fota nåt, är Alice där


tapper tallplanta


snö och gren


det blev några

som ringde på annonsen om ungarna i går, idag kommer 2 och tittar, en som vill ha en hona, en som vill ha en hanne. Sen får vi se om det blir affär. Köpte en bur i går, så hur det än blir, ordnar det sig. Köpte varma vantar oxå, med dödskallar på (såg dem inte förrän köpet var klart). Och en massa hundmat, + en kalkonfot (rå) som Alice så småningom tryckte i sig. Det såg absurt ut, men det var säkert gott. Själv blandade jag curry, ädelost och salsa till kyckling och det fungerade. Ibland måste man våga lite. Kyckling verkar var tålig på det viset, man kan göra i stort vad som helst (när den är död).

3 D

är coolt. Såg om Avatar i går, i 3d och tyckte mer om den andra gången. Kanske för att det var 3d, kanske för att historien vinner på att ses om. Jag kan inte minnas när och om det hände senast. Fortfarande är den lite för sentimental och lite för enkel i vissa fall, men allt annat är så tokbra så man överser med det. Det är möjligt att man inte längre kan köpa något med hull och hår utan måste ha reservationer. Eller att få filmer (och böcker) håller till 100 %. Den första halvan av filmen är nästintill perfekt och 3d effekterna var fantastiska, som det sagts. Jag känner hopp för mänskligheten som går och ser en sån här film, som trots allt handlar om att det inte är pengarna, makten och prylarna som är viktiga.

Kom i säng efter 1 och kom ändå upp vid 9. Nånting har hänt med min förmåga att komma upp efter en sen natt. Det är också intressant. I morgon kommer en spekulant och tittar på Lucidora. Tydligen vill de flesta ha honor. Men det är nog så det är, med de flesta djurslag. Kanske blir jag sittande med en massa hannar...

en del tappra är ute och går utan hund


det är kallt


annars

är väl det mesta som vanligt. Och det är kanske bra.

En av Rakels ungar, Lucifer eller Lucidora


En av Leas söner, fortfarande odöpt


Lea med systerson eller systerdotter


i går blev det inte

något bloggat, hade annat för mig. Så kan det gå. Men nu sitter jag här, redo för nya djupsinnigheter på det nya året. Hm. Kommer inte på nåt djupt. Jag lägger ut lite bilder istället. Försöker få bra bilder på di sma kritterna, men det är svårt. Måste träna mer, ni får nöja er med det jag har så länge.

RSS 2.0