Folket

Hade en artikel om mig i dag. Coolt. Där tipsades om denna blogg, så jag skriver i den i dag, även om det här är min helgblogg. Vad gör man inte för pr?


Jean - Claude Van Damme

har jag alltid gillat. Såg hans senaste film i går, "I huvudet på jcvd." Den var bra. Allvarlig, nedtonad, utan överdrifter eller tydliga pekpinnar. Den var dessutom klurigt upplagd, med blinkar hit och dit. Och killen kan agera, även om han nu gör det som sig själv. Väldigt meta, vilket jag gillar.

Han rör sig dessutom snyggt fortfarande...(och har Steven Seagal verkligen klippt av sig håret?)

Fontän utanför biblioteket


Memento mori


Hösten - alltid lika vacker!


Någonting planterat vid dagis (pil?)


Dog from under


Träd på hemmagården i höstskrud


Intervju

Vad svarar man när någon frågar: - Berätta om dig själv? Det är väl inte ens en fråga. I veckan bestämde jag mig för att nästa gång ställa en motfråga: - Vad vill du veta? Det finns så många ingångar så det är svårt att veta var man ska börja. Ju bättre frågor man ställer, ju bättre svar får man. Någon borde berätta det för alla som ska anställa människor där ute. Jag svarade förmodligen fel, för jag fick inte jobbet. Lika glad för det är jag! (- Surt, sa räven om rönnbären)

I början på veckan bestämde jag fick för att inte ha några speciella förväntningar, utan ta dagarna som de kom och det gick mycket bättre. Känner mig nöjd. Trots allt. Fredagen var jag på affärslunch med Företagsamma kvinnor. Såg utställningen om kvinnors uppfinningar på Rinmangymnasiet. Och den var bra. Jag ska väl inte skriva nåt om att jag nu vet vad jag ska göra, för det är fortfarande inte klart, men det känns som att jag kommer närmare och närmare. Och det är nog så att jag inte ska göra bara en sak och inte samma sak till pension. Om jag nu någonsin ska gå i pension.

Bonusinlägg

I samband med en intervju till Folket, som jag gjorde i går, gav jag adressen till denna blogg. Lade till två länkar till noveller (2 st) och dikter som finns på nätet. Hoppas ni gillar dem, kommentarer mottages tacksamt.

ny bild?


Gott

med indisk mat, svårt att välja från menyn bara. Man behöver vänja sig vid menyer, lära sig hur sakerna smakar och vad de innehåller. Men det ska nog varaa öl till inte vin, som vi provade med.

I dag lyssnar jag på Godmorgon världen och läser DN i pappersformat. Sen ska jag gå och rösta. På vad vet jag faktiskt inte, men jag hittar väl alltid nåt.

Ha en bra dag alla!

dito


Villaträdgård


Bonusbild


Hundpromenad och intervju

Det börjar lossna i min tillvaro. I går blev jag kallade till en intervju på tisdag och i dag var det sex hundar och sju hundägare på lördagspromenaden. Allt gick bra och människor blir nöjda och förvånade när de hör att det är gratis. Jag tycker om att göra andra glada! (till skillnad från...?)

Tvättade mina fönster i går och som alltid när jag väl kommer igång med något så gick det av bara farten. Idag städar jag resten av huset och springer. I kväll blir det förmodligen indisk mat, en ny (för mig i alla fall) restaurang har öppnat vid stadens enda biograf (numera).

Lea och Rakel tillbringar några timmar på balkongen, men de verkar mest sitta och trycka. Ändå har jag tagit ut mat till dem. Men det måste vara tråkigt att vara i buren hela tiden? Vi måste alla ta oss ur våra bekvämlighetszoner, annars blir vi tråkiga och stannar i växten.



Fin plantering


Grönskan tar över!


från mörker till ljus


sommarhammock


såå uttråkad

och vad göra åt det?

stöddig kaja i Mariefred


Minne från i somras


två hundar till

och tre hundägare på lördagspromenaden. G. (långhårig collie, har förekommit på denna blogg) visar sig ha riktig talang som sjävförtroendeskapare hos osäkra hundar. Alice hon bara visar tänderna om någon kommer nära. Ska jag pröva med munkorg? Vet inte om det kan vara en bra idé, Cesar (min idol) använder ju en sån ibland, framförallt för att avdramatisera situationen.

Cyklar i dag till Vilsta och springer 5 kilometer. Hoppas Alice pallar. I övrigt är det mesta som vanligt, dvs helt underbart! (positiv affirmation...)

jodå

det var gott. åt lamm, vilket jag nästan alltid gör om jag äter kött på restaurang. nånting som hette potatisfondant till. gott (och lite skumt). jag kan ju alltid googla på det. efterrätt oxå. så, nöjd, mätt och belåten blev jag. hoppas ni blev det oxå.

i dag åker hunden och jag till Råbergstorp. måste kanske ta lite kort, så det inte blir bara repriser?


en försmak av hösten (bild från i fjol)


sol över taken


konstigt väder

det är omöjligt att förutse hur dagen ska bli. nyttigt, kanske? har nu varit extremt effektiv i dag och ska springa dessutom. ikväll blir det mat på Bistro. gott, hoppas jag. fick 200 för en såld bok, så jag har till extra mat eller dryck. efterrätt kanske. om jag springer riktigt duktigt kan jag kosta på mig efterrätt. kram på er alle zu zammen!


plantering Stadsparken


ut och gå!


RSS 2.0