väghöst


att ta ansvar

för sig själv är att ta ansvar för sin hälsa. Jag är nu genombehandlad med akupunktur och bör bli otroligt pigg. Vi får se. Hunden ska också få behandling.

äppelträd/äppleträd


före blekhetens intåg


det går för runt

men i ständigt stigande cirklar, tills man rasar ner på botten igen. Då har man visserligen erfarenhet av stigningen så nästa gång går det lättare. Jag har svårt att se sittande och pratande som arbete. Kanske är det min fysiklärares fel, som påstod att det inte var arbete att bära en låda ppå släta marken. Däremot att ta den uppför en trappa. Är det konstigt att man blir förvirrad?

precis


jojo


nu fattas bara

snön.

en trädgubbe på språng


autumn in colour


vacker villaträdgård


löven släpper först i toppen


fullt upp

hade vi i går och jag blev rejält trött när kvällen kom. Men det känns bra att uträtta en massa saker, bl a en tur till tippen. Det var många där som kastade en massa saker. Vi har kommit en bit sedan allt lades på deponi, men det är ändå en bit kvar. Så tvättade jag i en fin tvättstuga. Åt god mat och såg filmen "Hopplös och hatad av alla" som var riktigt ok.

en hösthäck


närbild på hösten


rött är vackert


After Work

kan man gå på om man har ett arbete, men oj vad högt man måste prata för att höras! I går var vi på O'Learys och det var så där. Menyn var lite tråkig och personalen inte helt serviceinriktad, men sällskapet var trevligt. Förstås. Jag var ju där.

min fot och löv


träd i flammor


Vattentornsskogen i oktober


förändring är svårt

men kanske just därför nödvändigt/ det gör ont att växa/ men det måste ske/ i det enkla sker ingen utveckling/ om vi ska komma någonstans/ måste vi bli överens om vart vi ska gå/ att bli överens är svårt/ men kanske just därför nödvändigt

close up


variation 3


variation 2


variation 1


mitt i veckan

och snart är det helg igen. I dag var det två möten som inte blev av och det var skönt. Cyklade med hund och cykelkärra till Vilsta. Det var trevligt. Hunden skäller hela tiden i kärran, men jag får vänja mig.

vem döljer sig i buskarna?


närbild på hösten


lööv


gullhunden


bråttom

ska man inte ha, det vet jag ju. Isis och Bast måste få en chans att vänja sig först. Men i dag har jag hållt i dem båda två och de är så söta. Såg tredje och sista delen av "Torka aldrig tårar..." och den var också bra. Pauls begravning var fantastisk. Tänk att detta har hänt i min livstid, i Sverige. Det känns som vi har kommit en bit sen dess, även om vi är långt ifrån framme.

gult är skönt


Djurgården i söndags


oktober=gulmånad


hösthund/hundhöst


höst


så går en dag ifrån vår tid

och kommer aldrig åter... Isis är inte snäll mot Bast, men det förberedde mig uppfödaren på. Så hon fick lite semester hos Lea och Lucia, som var snällare mot henne. Så tänker jag prova med Isis hos de andra, får se hur det går...(det här är SÅ spännande!)

från en dag när solen sken


oktober

har en vecka kvar i år. Det blir mörkt tidigare, träden har snart släppt sina löv och det regnar. Läge att göra kul saker. I dag ska jag hämta två marsvinshonor. Jag tror de ska heta Sot och Snö, får se om jag ångrar mig när jag fått hem dem. Det ska bli kul att se hur Lea och framförallt Lucia reagerar. I går köpte jag en pinnbro till dem.

datalj från tak


stranger than fiction

var en intressant film. Kanske inte särskilt bra, men en kul idé där huvudpersonen i en bok söker upp sin författare och ber henne att inte döda honom. Det är lättare att ta död på någon i fantasin än att göra det i verkligheten. Det kan vara svårt att göra det i fantasin också, det vet jag av erfarenhet. I dag ska jag köpa en varselväst.

tjusigt


bukett


skrämskott

förbereder oss på den verkliga katastrofen eller inte vad är egentligen viktigt? hur bör vi leva?

fint


blomma


de man älskar

fäster sig som krokar i hjärtat, djupt, djupt när man skiljs från dem slits krokarna ut och tar en del av hjärtat med sig sedan läker det aldrig riktigt

stämningsfullt


innan partyt


jobba springa se på "Torka aldrig tårar"

Så ser min måndag ut i valda bitar. Det gick bra på jobbet i dag. Jag trivs och flera säger att de vill ha mig kvar, det ni? Blir ni förvånade kan vi gå ut och göra upp om det. Sprang inte långt men jag har ju varit förkyld och med tanke på det gick det riktigt bra. Sjukvården i Sverige är bra (också).

alla änder badar


änder+vatten=sant


badande and


vi planerar och planerar...

så blir det bra också. Vissa saker planerar vi inte alls för, men vi får ta de med, för vad ska vi göra?

Rothoff på hösten


rött är vackert


Rothoff i oktober 2012


sol, vatten, löv, höst


höstfärg


party!

man fyller 50 bara en gång. Sägs det. Det må vara hur det vill med det, men ikväll ska det partas till bra musik och med kul människor. Sen är jag där oxå.

de sover till och med på vattnet


änder badar mycket


mata fåglarna i parken


stadsduva


gå och jobba

utan röst, det kan man också prova...

viktigt att putsa sig


gräsand i närbild


det blåser på jorden


okänd blomma


vilken sorts blomma?


vacker gren


kärleksört


kärleksört


mossa på tak


mer gräs


att laga mat

och äta den tillsammans är verkligen en social upplevelse. Vi har många som är duktiga på att laga mat på skolan (och efterrätt!).

ljus


Falu rödfärg


utsikt mot väg


och i natt blev jag

förkyld. Så kan det också vara. Men det är en världslig sak.

istället för att måla fotar jag


gren


med solen lyfts det mesta


spindelväv i gräset


Vissa dagar

är liksom bara ok, av ingen anledning alls egentligen. I dag har vi sprungit och det gick riktigt bra. Kul när det är så. Är skapligt nöjd med min arbetsdag också.

Djurgården i oktober


fokus och bakgrund


guld


gräs


foto


logga ut

koppla av använd muskelenergi istället för el och olja köp inte saker var ute i skogen istället eller?

sol löv höst


hösten har sin skönhet, den med


oktober


solen förskönar


sol+höst


kontrast

Utan kontraster är det svårt att få syn på någonting. Alltså är regn bra, när det sedan blir soligt uppskattar man det desto mer. Glömde en sak som jag köpte i affären, vad irriterande sånt är!

miniatyrlandskap


björk


höstgrönt


färg mot himmel


Uttermarksgatan en oktobereftermiddag


så blev det fredag

igen. I dag har jag städat och fotat. Fantastiskt.

ull är vattentåligt och det är ju tur


får


här kommer natten

kall och orimligt lång...

gran och staket


höst, höst


det regnar inte

jippi!

höstbjörkskog


naturens egen inramning-en naturlig avgränsning


Sen sol

sken genom arbetsplatsträffen, genom det öppna fönstret hördes en upprörd kråka. Vi satt på stolar och lyssnade eller lyssnade inte på varandra. Det är svårt att vara uppmärksam en tisdag eftermiddag, trots sötfika. Idéerna far som skottspolar genom hjärnvindlingarna. Vad är egentligen skottspolar?

hösten biter tag i oss, en del i taget


sen blåklocka


Inga marsvin

än, såg många fina och jättesöta ungar i går. Väntar några veckor. En bra dag i dag, sparar dessa som pärlor på ett snöre. Alla pärlor blir inte ljusa, men tillsammans bildar de kanske ett mönster som jag ännu inte ser.

RSS 2.0