2 filmer

Trollkarlens lärling, med den (inte) oförvitlige Nicholas Cage och Karate Kid med Jackie Chan och Will Smiths son, Jaden. Den förra var sådär, den senare lite mer sevärd, särskilt Martial Artscenerna (som sig bör). Storyn densamma som i den första Karate Kidfilmen, med vissa förändringar; den utspelar sig i Beijing, den handlar om Kung Fu och slutet är något mer nyanserat. Skurkens agerande förklaras inte, vilket alltid gör mig irriterad, men så tänkte jag att skurkens beteende kanske inte alltid går att förklara? Ondskan är kanske obegriplig?

http://www.imdb.com/title/tt1155076/ - bilder på Jaden Smith, en väldigt söt pojke, som med tiden nog kan bli en (minst) lika bra skådis som sin far, om han vill fortsätta på den banan, Jackie Chans karaktär, Mr Han är nedtonad och gammal, men inte bruten.

Båda filmerna saknar djup och blir därmed ointressanta, men magi (fantasy) och Marial art är alltid trevlit att se. Magiscenerna i Trollkarlens lärling är riktigt bra. Synd att storyn är så tunn.

Och, apropå en annan sak jag såg i går, ligger Jerusalem vid havet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0