idé

nu igen...kan inte hjälpa det, min hjärna går in i overdrive och istället för att sova kommer jag på saker. Varför inte ge ett konstnärskollektiv lokal och lön där de kan jobba på med olika saker i varje bostadsområde? Inga projektplaner, inga nedskrivna affärsplaner, bara lokal och lön och se vad de tillsammans hittar på? Jag tror det kunde bli hur kul som helst. Eller så samlar vi många i ett hus centralt, till att börja med, så sprider sig kulturen som ett virus.

Kulturvirus

Kommentarer
Postat av: Anna

Vem ska betala deras löner? Och om de inte hittar på något men ändå gör sig av med pengarna? På dyra inspirationsresor eller på konstprojekt som inte fungerar i längden? Som att måla alla husfasader svarta. Eller såga ner alla träd och asfaltera alla fria ytor. Det är ju konst det med, enligt en del.

Det måste finnas en plan, redovisning och utvärdering. Alltid... och hur trist det än låter, tror jag i alla fall. Många av dina ideer utgår från förutsättning att människan är god, osjälvisk, rättvis och arbetsvillig. Jag önskar att det vore så...

2012-01-20 @ 21:39:20
URL: http://www.annastilla.blogspot.com
Postat av: Anonym

Kanske dags att inrätta gated communities för de goda...?

2012-01-21 @ 17:15:19
Postat av: Mats Ohlin

Kanske dags att inrätta gated communities för de goda...?

2012-01-21 @ 17:16:11
Postat av: Mats Ohlin

Kanske dags att inrätta gated communities för de goda...?

2012-01-21 @ 17:16:45
Postat av: Anna

Skicka hellre de onda till en straffkoloni, gärna bortom vårt solsystem. Men vad händer med dem som är onda inom normens gränser? Busschauffören som inte väntar ett par sekunder till trots att han ser en presumtiv passagerare springa mot busshållsplatsen? Bilisten som kör över en katt och inte stannar till för att se hur katten mår? Mamman som låter sin unge gräva, först i den rinnande näsan och sedan i facket med lösviktsgodis i?

2012-01-22 @ 00:06:49
URL: http://www.annastilla.blogspot.com
Postat av: agneta

vi måste lära oss att leva tillsammans, allihop

2012-01-22 @ 11:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0