Basarförberedelser

på jobbet hela dan, kul och intressant. Vår marknadkommunikatör tar jättebra bilder och lägger ut på hemsidan. Annars fick jag en ny tanke i går (tror jag, eller så har jag bara glömt att jag redan haft den); jag blir ju upprörd när människor tror att jag är dum i huvudet för att jag påstår mig tro på Gud. De blandar ihop mig med kreationister och andra anti-intellektuella. Jag får ihop tro OCH vetenskap. Och det är jag inte alls ensam om.

Kommentarer
Postat av: Mats Ohlin


Jamen det tror ju jag också att du får ihop. Ställde bara den kontrollfrågan! (Och själv har jag inte heller några problem alls med integrationen av känsla; förnuft; tro; vetande.)

2012-11-08 @ 20:02:03
URL: http://www.matsohlin.se
Postat av: agneta

det VET jag att du inte har, det var inte dig jag tänkte på

2012-11-09 @ 17:38:34
Postat av: Mats Ohlin

Och jag tror mig veta vilket andligt förhållningssätt du har - och det respekterar jag i hög grad och tror så smått själv på även - eller rättare: om man tänker efter, så är det den rimligaste ståndpunkten. Ateister tror bara på det som deras sinnen direkt förmedlar, medan den som tror på Gud tror som så, att det säkert finns aspekter av verkligheten som vi idag inte vet något om och i bästa fall återstår att erfara...

2012-11-09 @ 20:36:51
URL: http://www.matsohlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0